Deze cognac is verkregen door dubbele distillatie van de de Ugni blanc druif. De cognac oudert in eiken vaten gedurende minimaal 3 jaar. Sterk bloemige aroma's, karakteristiek voor de "Fins Bois de Jarnac" streek. Zacht van smaak.
Deze cognac is verkregen door dubbele distillatie van de de Ugni blanc druif. De cognac oudert in eiken vaten gedurende minimaal 6 jaar.
Een karakteristieke “Fins Bois” cognac, zacht van smaak en geurend naar rijp fruit en amandelen. Plezierige afdronk.
Deze armagnac is voor 100% van de Folle Blanche druif gemaakt zonder suiker toevoeging. De rijping vindt plaats in eiken vaten gedurende 10 jaar. De smaak valt als volgt te typeren: Pruimen met lichte vanilletonen en lange afdronk.
De Aygue de Vit is voor 100% van de Folle Blanche druif gemaakt. De rijping vindt plaats in eiken vaten gedurende 6 jaar. De smaak is elegant met duidelijke fruit tonen (pruimen) en vanille.
De Dame Blanche is voor 100% van de Folle Blanche druif gemaakt. De rijping vindt plaats op stalen vaten. De smaak is fris met cacao en fruit tonen. Zowel koud (“Trou Gascon” ipv een sorbet) als op kamertemperatuur te drinken.
Producent Michel Beucher woont in de Mayenne, een prachtige landstreek in Normandië. Hij verbouwt appels en peren, mengt ze in de verhouding 85%-15% en stookt daareen heerlijke Calvados van. Michel Beucher laat de Calvados vervolgens minimaal 5 jaar in houten vaten rijpen. De clou bij die houtrijping is, dat je wel een mooie warme toon moet zien te krijgen, maar geen opdringerige houtsmaak. Bij hem overheerst het heerlijke parfum van het fruit zelf.
Calvados kan als aperitief genuttigd worden maar ook als begeleider van vleesgerechten, paté, kaas (m.n. Camembert) of desserts (warme “tarte de pommes”).
De Vieux Calvados is licht bruin van kleur, zacht met aroma’s van kruiden en gedroogde vruchten. Heerlijke afdronk.
Producent Michel Beucher woont in de Mayenne, een prachtige landstreek in Normandië. Hij verbouwt appels en peren, mengt ze in de verhouding 85%-15% en stookt daareen heerlijke Calvados van. Michel Beucher laat de Calvados vervolgens minimaal 5 jaar in houten vaten rijpen. De clou bij die houtrijping is, dat je wel een mooie warme toon moet zien te krijgen, maar geen opdringerige houtsmaak. Bij hem overheerst het heerlijke parfum van het fruit zelf.
Calvados kan als aperitief genuttigd worden maar ook als begeleider van vleesgerechten, paté, kaas (m.n. Camembert) of desserts (warme “tarte de pommes”).
Meer dan 6 jaar op eiken vaten gerijpt. Donker amber van kleur. Fluweel zacht en diep geurende aroma’s van tropische vruchten. Rond en complex met een lange afdronk.
Gedistilleerd van biologische Prosecco druiven. Herkenbaar aan de frisse perensmaak met een licht bittertje in de afdronk.
AMARETTO BIO FLOWER
Amaretto van uitzonderlijke kwaliteit en unieke verpakking! Amaretto geproduceerd met echte bitter amandelen, beste organische vanille uit Madagaskar, beste cacaobonen uit Peru en andere fijnste ingrediënten die streng organisch zijn.
De basale alcohol is verkregen uit organische tarwe. Geniet het puur, met een ijsblokje of als ingrediënt voor typische Italiaanse cocktails.
70cl/28%
Unieke Limoncello met organisch citroensap, aangenaam fris en zoet. Geproduceerd uit organische citroenen van Sicilië.
Om te serveren: bij 4 ° C
70 cl 25% vol
Kristalheldere Italiaanse likeur van organische steranijs. Prachtige intense anijsgeur.
Serveren:
Goed gekoeld, met een paar koffiebonen in glas of in espresso.
Onmisbaar als belangrijk ingrediënt van vele cocktails
70 cl/40% vol
Een soepele en prettige likeur met een frisse sinaasappel smaak en subtiele tonen van koffiebonen. Deze likeur kan zowel puur, met donkere chocolade, als mixed gedronken worden. Ook heerlijk bij de koffie tijdens het dessert.
Heldere, licht gele kleur. De smaak komt fris fruitig (citroen) over met een lichte zilte ondertoon. Af en toe ook nog met een vleugje boter. (beperkte hoeveelheid geproduceerd/beschikbaar).